Trampolin til nedgravning

Overvejer du at anskaffe en havetrampolin til nedgravning? I denne artikel finder du en stor guide til de bedste nedgravningstrampoliner, så du kan vælge den bedste model. Du kan både blive klogere på, hvad en nedgravningstrampolin (eller in-ground trampolin) er, og hvilken model skal bør købe.

Find den bedste trampolin til nedgravning

I vores store guide kan du læse om xx forskellige trampoliner til nedgravning, så du nemt kan finde den perfekte model. Du finder desuden svar på alle de klassiske spørgsmål, ligesom du får de bedste råd med på vejen. Herudover kan du se en komplet prisoversigt samt en generel vurdering af hver enkel nedgravningstrampolin.

Vores guide til havetrampoliner giver et overblik over de bedste trampoliner på markedet i oktober 2021:

Bemærk, at vi ikke selv tester produkterne, men vi samler et overblik over andres test forsøg og anmeldelser af produkterne. Dermed er dette en guideline, så du som forbruger får et overblik over de forskellige typer af nedgravningstrampoliner, samt priser.

Find den bedste trampolin til nedgravning

Overvejer du at anskaffe en trampolin, som kan graves ned i haven? De store havetrampoliner til brug i haven har efterhånden været på markedet i 10-15 år, og de er fortsat lige populære. Kører du gennem et almindeligt dansk villakvarter, vil du se havetrampoliner i mange af haverne.

Selvom havetrampoliner både kan bruges af børn og voksne, er det primært børnene, der indtager de store springredskaber. En tur på trampolinen er både sjovt og sundt. Udover at styrke motorik og muskler, sørger trampolinen også for at børnene får godt med frisk luft, som de ikke ville få indenfor foran tv, computer eller tablet.

En stor trampolin omkranset af et højt sikkerhedsnet er dog ikke den smukkeste dekoration i haven, og derfor vælger flere og flere familier at få trampolinen gravet ned. Med den nedgravede model slipper du for at kigge på den markante trampolin, og du kan i stedet fokusere på et indrette haven, som du har lyst.

Er det ikke en nedgravet trampolin, du søger? Læs også vores generelle guide til trampoliner her.

Hvad er en nedgravet trampolin?

En nedgravet trampolin – også kaldet en in-ground trampolin – er en havetrampolin, som graves ned i jorden. Modsat de fritstående havetrampoliner så er de nedgravede trampoliner enten placeret lige over græsset eller helt på niveau med omgivelserne.

Ofte graves trampolinen ned, så den er omgivet af græs, hvor det bløde græs giver en øget sikkerhed ved fald.

Det er vigtigt, at der graves et hul under trampolinen, så springdugen får mulighed for at strække sig ud og skabe den luftstrøm, som trampolinspringeren skal bruge for at komme op i luften ved hvert spring.

I udgangspunktet kan alle havetrampoliner graves ned, men ønsker du at grave trampolinen ned, er det en god idé at vælge en model, som er beregnet til dette.

Vælger du at grave en almindelig fritstående trampolin ned i haven, kræver det et større gravearbejde. Den fritstående havetrampolin har nemlig længere ben end trampoliner, som er skabt til nedgravning. Det bliver derfor nødvendigt at grave hullet dybere, hvis der skal placeres en klassisk fritstående model i hullet.

Mens den fritstående havetrampolin godt kan graves ned i haven, kan modellen til nedgravning ikke anvendes, uden at den er gravet ned. Den nedgravede trampolin har nemlig markant kortere ben, og placerer du den direkte på jorden/græsset, uden at der er gravet ud under den, vil trampolindugen i de fleste tilfælde ramme jorden, når man forsøger at hoppe på den.

Kun de letteste børn vil have mulighed for at benytte en nedgravningstrampolin, som er placeret direkte på græsset.

Det er altså primært længden på trampolinens ben, der afgør, om der er tale om en trampolin til nedgravning, eller om trampolinen kan stå frit i haven. Mange trampolinmodeller kan både vælges i en fritstående-udgave og en udgave til nedgravning. Sørg for at orientere dig grundigt om trampolinens variant, inden du køber den.

Uanset om du vælger en nedgravet eller en fritstående model, så er havetrampolinen et oplagt redskab til leg i haven. Både børn og voksne kan tilbringe mange sjove timer med at hoppe og hygge på – og omkring – trampolinen, og den kan dermed hurtigt vise sig som en rigtig god investering.

Inground, flatground eller baseground

Ofte kaldes en nedgravningstrampolin også for en inground-trampolin, men her er det vigtigt at være skarp i betegnelserne, for der kan faktisk være stor forskel på, hvor langt en nedgravningstrampolin skal graves ned i jorden.

Producenten Berg benytter f.eks. to forskellige begreber for deres nedgravningstrampoliner. Hos Berg placeres inground-modellerne over et hul i jorden, så rammen ender med at være ca. 20 cm over terræn. Modellen, som graves helt ned i jorden, så den er i niveau med græsplænen, kaldes i stedet for flatground.

Denne forskel finder man også hos en anden af de store trampolin-producenter, nemlig Salta. Her kaldes modellen, som er i niveau med terræn for baseground. Producenterne har altså forskellige begreber alt efter hvor langt trampolinen graves ned i jorden. Du bør derfor orientere dig grundigt om placering og nedgravning, inden du beslutter sig for en model.

Hvad betyder forskellen for dig?

Trampoliner, som graves helt ned i jorden, kræver et større hul. Her skal hullets diameter være lige så stort som trampolinens diameter. Trampoliner, som placeres ovenpå græsplænen, men stadig over et hul, kræver et betydeligt mindre hul. Her placeres trampolinens ben på den jævne græsoverflade, og hullets diameter skal derfor være mindre end trampolinens samlede diameter.

En nedgravningstrampolin behøver altså ikke at være i niveau med græsplænen, men den er naturligvis alligevel markant lavere end den fritstående model. Er du i tvivl om, hvor stort hullet til din trampolin skal være, kan du altid tjekke trampolinens manual.

Overvejelser inden du køber en nedgravet havetrampolin

Hvad skal du overveje, inden du beslutter dig for at købe en nedgravet havetrampolin? Der findes flere forskellige slags havetrampoliner til nedgravning, og det er derfor nødvendigt at tænke over, hvilken model, der passer bedst til dine behov og pengepung.

Inden du lægger dig fast på en specifik trampolin, kan du med fordel overveje følgende:

 • Fordele og ulemper ved en nedgravet trampolin
 • Hvor stor skal den nedgravede trampolin være?
 • Rund eller firkantet trampolin?
 • Hvor skal havetrampolinen placeres?

Fordele og ulemper ved en nedgravet trampolin

Skal du vælge en nedgravet eller en fritstående trampolin? Der er fordele og ulemper ved begge løsninger, og det kan derfor være nødvendigt at overveje valget nøje, inden du beslutter dig for, hvilken model du ønsker at anskaffe.

Fordele ved en nedgravet trampolin:

 • Øget sikkerhed
 • Pænere løsning i haven
 • Bedre sikring mod storm

Sikkerhed

Sikkerheden er vigtig, når der handler om havetrampoliner, og hvert år kommer både børn og voksne til skade på trampolinerne. De hyppigste skader tæller sammenstød, fald fra trampolinen og uhensigtsmæssige fald og vrid på selve trampolinen.

Når en nedgravet trampolin er mere sikker, handler det om, at trampolinens springdug er stort set i niveau med det omkringliggende terræn, og risikoen for at komme til skade ved at vælte eller falden udenfor trampolinen er derfor markant mindre.

Fritstående trampoliner har gerne en højde på mellem 50 og 100 cm, og man kan således komme slemt til skade ved at falde ud af trampolinen. Af denne grund anbefales det, at man altid benytter sikkerhedsnet til fritstående trampoliner. Du kan også vælge at benytte sikkerhedsnet til en nedgravet trampolin, men det vil sjældent være nødvendigt, da det vil være sikkert at lande på græsset omkring trampolinen.

Pænere løsning

En nedgravet trampolin vil ofte være en pænere løsning i haven, da den ikke er lige så iøjnefaldende som den fritstående trampolin. Det er dermed muligt at integrere trampolinen i dit havedesign, så man ikke kan se den på lang afstand.

Det er dog vigtigt, at du respekterer kravet om en sikkerhedsafstand rundt om trampolinen, hvor der ikke skal stå træer, buske eller andre planter.

Bedre stormsikring

Havetrampoliner kan udrette store skader, når de bliver taget af vinden. Den udspændte springdug fungerer nemt som et sejl, og særligt i efterårssæsonen er risikoen for vindstød af stormstyrke særligt høj. Det gælder således om at stormsikre trampolinen bedst muligt.

De fritstående trampoliner er særligt udsatte, da vinden nemt kan komme ned under springdugen. Her er det nødvendigt at stormsikre trampolinen med store sten, jordspyd eller lignende. Disse foranstaltninger behøves ikke med den nedgravede trampolin, da vinden ikke så nemt kan få fat i trampolinen.

Ulemper ved en nedgravet trampolin:

 • Større anlægsarbejde
 • Kan ikke flyttes rundt efter behov
 • Øget risiko for nedbrydning af materialer

Større anlægsarbejde

Da den nedgravede trampolin skal graves ned i jorden, medfører dette valg naturligvis et større anlægsarbejde. Nogle trampoliner kræver huldybder på helt op til 100 cm, så det kan hurtigt blive til mange kubikmeter jord, der skal graves op og køres bort.

Der er dog stor forskel på, om den nedgravede trampolin er en model, som anlægges i niveau med græsplænen (se såkaldte flatground eller baseground-modeller), eller om den blot placeres oven på hullet. Sidstnævnte ender gerne med at stå ca. 20 cm over terræn.

For at give en idé om hvor meget jord, der skal graves ud, kan vi tage udgangspunkt i vejledningen fra den hollandske producent, Berg. For Bergs nedgravningstrampolin med en diameter på 430 cm skal der graves 4,7 kubikmeter jord bort for at placere inground-modellen, mens der skal graves 9 kubikmeter jord bort for at placere flotground-modellen.

Der skal altså fjernes næsten dobbelt så meget jord for at give plads til flatground-modellen end den lettere inground-model. Denne forskel er værd at have med i overvejelserne, inden du beslutter dig for din kommende trampolin.

Permanent placering: Kan ikke flyttes efter behov

Den fritstående trampolin kan nemt flyttes til side, hvis græsplænen skal bruges til en fodboldkamp eller en familiefødselsdag. Sådan forholder det sig ikke med den nedgravede trampolin. Her må placeringen ses som permanent, da det kræver et større anlægsarbejde at flytte trampolinen.

Når du vælger en trampolin til nedgravning, skal du altså overveje placeringen grundigt, så du får valgt den optimale placering. Tænk trampolinen ind i din helhedsplan for haven, og vælg et sted, hvor den ikke er i vejen.

Du bør naturligvis også overveje hvor meget du forventer at trampolinen vil blive brugt. Hvis børnene ikke længere gider at bruge trampolinen, har du pludselig et stort hul i din have.

Øget risiko for nedbrydning

Det er vigtigt at gå efter de bedste materialer, når du skal vælge en trampolin til nedgravning. Da den nedgravede trampolin er i tæt kontakt med jorden, risikerer trampolinens dele at blive nedbrudt hurtigere end ellers.

Kig f.eks. efter trampoliner hvor metaldelene er forsynet med dobbelt galvanisering, så du undgår ekstraordinær tæring af materialerne.

Hvor stor skal den nedgravede trampolin være?

Når det gælder størrelsen på den nedgravede trampolin, er der flere ting, du skal overveje. Først skal du vurdere hvor stor en trampolin, der er plads til i din have, og herefter hvad trampolinen skal bruges til (hvor mange skal hoppe, og skal den både kunne bruges til leg og træning).

Når trampolinen skal graves ned, skal du naturligvis også have gravearbejdet med i tankerne. Jo større trampolinen er, desto mere jord skal der graves væk.

Havetrampolinen kan med fordel inddeles i tre forskellige kategorier baseret på størrelse:

 • Lille model (diameter 200-320 cm): Egnet til mindre børn som hopper én ad gangen
 • Normal størrelse (diameter 320-400 cm): Egnet til børn fra +4 år og voksne
 • Stor model (diameter 400< cm): Egnet til børn fra +4 år og voksne

Vær opmærksom på, at der kan være stor forskel på rammemålet og på det faktisk hoppeareal. Med til rammen hører trampolinens fjedre, og rammemålet er ofte mellem 20 og 45 cm.

Jo større trampolinen er, desto mere plads er der naturligvis at udfolde sig på. Det er dog også værd at lægge mærke til, at trampolinens kvalitet kan betyde meget for hoppeoplevelsen. De gode trampolinduge med luftgennemstrømning kan f.eks. være vigtigere end ekstra plads. Desuden kan mindre børn have svært ved art benytte de største trampoliner, da de simpelthen ikke vejer nok til at presse den store trampolindug ned.

Nedgravet trampolin: Rund eller firkantet?

De nedgravede trampoliner findes – ligesom de fritstående – både i et rundt og et firkantet format. I udgangspunktet er den runde trampolin det sikre valg, da formen sørger for at man altid hopper ind mod midten. Man bliver simpelthen automatisk trukket indad for hvert hop, man laver.

Omvendt er den firkantede facon bedst, hvis du gerne vil hoppe højt og lave forskellige øvelser på trampolinen. Her kan trampolinen fungere som træningsredskab til f.eks. springgymnastik. Fjedrene i den firkantede trampolin reagerer forskelligt alt efter hvor du laver dit afsæt, og modellen kræver således mere af brugeren. Du kan læse mere om trampoliner til sport her.

Hvor skal den nedgravede trampolinen placeres?

Selvom trampolinen graves ned, anses den fortsat som et løst legeredskab (i modsætning til en permanent installation), og den er således ikke omfattet af byggeloven. Dermed kræver det ikke tilladelse eller anmeldelse at stille trampolinen op. Du må frit placere den hvor du har lyst til – også helt tæt på skel.

For at komme potentielle nabostridigheder i forkøbet, kan du med fordel vælge at placere den et sted i haven, hvor den vil genere naboerne mindst muligt.

Herudover skal du selvfølgelig overveje hvor den nedgravede trampolinen placeres bedst, da den i sagens natur ikke er så let at flytte rundt på, når der først er gravet ud til den.

Den generelle anbefaling er at holde området rundt om trampolinen fri for buske, træer og planter. Dette område kan med fordel opmåles til to meter. Overvej herudover hvor i haven det vil være behageligt at bruge trampolinen. Et solrigt sted er oplagt, mens et fugtigt og skyggefuldt sted vil gøre trampolinen mindre attraktiv.

Hvilken trampolin skal jeg vælge?

Der findes mange forskellige havetrampoliner på markedet, og særligt modellerne til nedgravning er meget populære. Efterhånden som vi har indset, at havetrampolinen ikke blot var en dille med en kort levetid, er der flere husejere, der ønsker at integrere trampolinen i haven for et flottere resultat.

Men hvilken trampolin skal du vælge? Overvej hvor meget trampolinen skal bruges, hvem der skal bruge den, hvor den skal stå og hvad den må koste. Når du har tænkt over disse faktorer, er du allerede godt på vej.

Herefter kan du med fordel finde inspiration til din kommende nedgravningstrampolin i anmeldelserne nedenfor.

Salta Royal Baseground 366 - Anmeldelse

Specifikationer

 • Trampolintype: Nedgravet
 • Form: Rund
 • Diameter: 366

   

Flere specifikationer: Fjedre – 72 stk; Diameter – 366 cm; Maks personvægt 120 kg; 

3.999 kr

Uddybbende anmeldelse af Salta Royal Baseground 366

Hollandske Salta er et anerkendt mærke når det gælder havetrampoliner, og deres Royal Baseground er en god og stilren model – perfekt til at grave ned i haven. Trampolinen kan nemt integreres i haven, så du kan få et skønt legeområde for hele familien uden samtidig at skulle kigge på en stor fritstående trampolin.

Udover den flotte finish får du også en solid og sikker trampolin, som kan holde i mange år. Den robuste metalramme er dobbeltgalvaniseret og forsynet med en sort belægning, der forhindrer oxidering. Det er dog ikke meget man ser til metalramme og fjedre, da de er skjult af den tykke kantmåtte.

Den galvaniserede ramme sikrer en holdbar konstruktion selvom metaldelene er i direkte kontakt med den fugtige jord.

Air Performance System

Hvad der gør Salta Royal Baseground til en sikker vinder, er det særlige Air Performance System. Systemet minder i høj grad om det Airflow-system som Berg har introduceret, og går i al sin enkelthed ud på at sikre maksimal luftgennemstrømning i trampolindugen.

Trampolindugen i Royal Baseground er forsynet med bittesmå huller, som sikrer en optimal luftgennemstrømning. At luften let kan passere gennem springdugen, resulterer i højere og mere komfortable spring. Det er også værd at bemærke, at Air Performance-systemet gør trampolinen mere lydsvag end markedets øvrige modeller.

Salta Royal Baseground er et indlysende valg, hvis du gerne vil have en flot og indbydende trampolin nedgravet i haven. Udover at være et godt valg til prisen, lever trampolinen også op til alle de klassiske krav om sikkerhed, komfort og holdbarhed.

Specifikationer:

 • Form: Rund
 • Diameter: 3,66 m (findes i størrelser fra 3,05 til 4,27 m)
 • Fjedre: 72 stk.
 • Maks brugervægt: 120 kg

Berg Champion 330 InGround - Anmeldelse

Specifikationer

 • Trampolintype: Nedgravet
 • Form: Rund
 • Diameter: 330

 

Flere specifikationer: Fjedre – 96 stk; Diameter – 330 cm; Maks personvægt – 100 kg; 

5.149 kr

Uddybbende anmeldelse af Berg Champion 330 InGround

Flere af Bergs trampoliner findes både som en fritstående og en nedgravet model. Sådan forholder det sig også med Champion – en af markedets bedste havetrampoliner. Berg Champion fik udelukkende rosende ord med på vejen, da den var med i sikkerhedstesten hos Testfakta.se, ligesom den vandt titlen som bedste premium-valg hos Pricerunner.

Berg er et hollandsk firma, som producerer en lang række forskellige redskaber til udendørs leg, og virksomheden er kendt for sine kvalitetsprodukter. Dette gælder også for Champion, som må sige at være blandt markedets bedste trampoliner.

Oplev det fantastiske Airflow

Det første man lægger mærke til, er naturligvis de lækre materialer, der præger alle dele af Berg Champion. Kigger du nærmere på trampolindugen, vil du desuden opdage endnu en af trampolinens særlig egenskaber, nemlig det særlige Airflow.

Airflow lader op til 50% mere luft passere gennem trampolindugen i forhold til den traditionelle trampolindug, hvilket resulterer i øget hoppekomfort og højere spring. Airflow sørger for, at der er mindre modstand i dugen. Det kræver derfor ikke så mange kræfter at trykke den ned, ligesom du får mulighed for at hoppe ekstraordinært højt.

Berg Champion findes både som inground og flatground. Inground-modellen placeres 20 cm over terræn mens flatground-modellen graves i niveau. Uanset hvilken af modellerne, du vælger, får du et kvalitetsprodukt med kraftige fjedre, en markant kantmåtte og en langtidsholdbar trampolindug.

Specifikationer:

 • Form: Rund
 • Diameter: 330 cm (findes i størrelser fra 2,7 til 4,3 m)
 • Fjedre: 96 stk.
 • Maks brugervægt: 100 kg

Berg Favorit 430 InGround - Anmeldelse

Specifikationer

 • Trampolintype: Nedgravet
 • Form: Rund
 • Diameter: 430

 

Flere specifikationer: Fjedre – 96 stk; Diameter – 430 cm; Maks personvægt – 120 kg; 

8.069 kr

Uddybbende anmeldelse af Berg Favorit 430 InGround

Er du på jagt efter en prisvenlig allround trampolin til nedgravning, så kan du med fordel tage et grundigt kig på Berg Favorit. Modellen findes i flere forskellige størrelser, ligesom du selv bestemmer, om den skal være fritstående og om den skal nedgraves.

Berg Favorit blev valgt som ’Bedst i test’ hos Pricerunner, og når du vælger denne model, får du rigtig meget kvalitet for pengene. Udover at være fremstillet i de bedste materialer, får du også en sikker og tryg oplevelse på trampolinen.

Den kraftige kantpude forhindrer effektivt at man kan få fødderne i klemme i trampolinens fjedre, ligesom det er muligt at montere et sikkerhedsnet rundt om trampolinen. Et sikkerhedsnet er ikke et krav, når trampolinen er nedgravet, men kan stadig være en god idé.

Ramme med dobbelt galvanisering

Berg Favorit består af en solid ramme, som er fremstillet med en utrolig stærk galvanisering. Den stærke galvanisering er særlig vigtig, når trampolinen skal graves ned. Her kommer stellet nemlig i tæt kontakt med jorden, og har dermed mulighed for at oxidere.

Modellen findes i flere forskellige mål, og du kan således nemt vælge den perfekte størrelse til haven. 430-udgaven er oplagt til børnefamilien hvor to børn gerne vil hoppe samtidig.

For korrekt etablering af InGround-versionen skal der graves ned i 75 centimeters dybde under trampolinen. Ønsker du et sikkerhedsnet kan dette tilkøbes.

Specifikationer:

 • Form: Rund
 • Diameter: 4,3 m
 • Fjedre: 96 stk.
 • Maks brugervægt: 120 kg

JumpMaster 365 InGround - Anmeldelse

Specifikationer

 • Trampolintype: Nedgravet
 • Form: Rund
 • Diameter: 365

Flere specifikationer: Fjedre – 72 stk; Diameter – 430 cm; Maks personvægt – 120 kg; 

3.199 kr

Uddybbende anmeldelse af JumpMaster 365 InGround

Den flotte InGround-trampolin fra JumpMaster findes i to mål – en lille model med en diameter på 365 cm og en større model med en diameter på 430 cm. Uanset om du vælger den ene eller den anden model får du en god og velfungerende havetrampolin til en fordelagtig pris.

I den store trampolin-test hos Pricerunner fik JumpMaster prisen som bedste lavprisvalg. Er du på jagt efter en prisvenlig havetrampolin, kan du altså med fordel kigge nærmere på modellerne fra JumpMaster.

JumpMaster 365 har en mellemhård affjedring, og den spændstige trampolindug gør det muligt at hoppe ganske højt. Det kræver lidt flere kræfter at få dugen i de rette svingninger, end det gør ved de dyre modeller fra bl.a. Berg og Salta, hvor der anvendes særlige perforerede måtter for øget luftgennemstrømning.

Fokus på den gode sikkerhed

Med en diameter på 365 cm er det oplagt at der blot er én person på trampolinen ad gangen. Har I brug for mere plads, kan 430-modellen anbefales.

Selvom begge modeller hører til blandt markedets billigere trampoliner, så er der ikke sparet på hverken kvalitet eller sikkerhed. Trampolinerne fra JumpMaster er både solide og slidstærke – der tilbydes endda livstidsgaranti på selve rammen.

Som en ekstra sikkerhedsforanstaltning er trampolinen forsynet med en bred og tyk kantbeskyttelse, som giver en god dækning af ramme og fjedre.

Specifikationer:

 • Form: Rund
 • Diameter: 3,65 m (findes også i 4,3 m)
 • Fjedre: 72 stk.
 • Maks brugervægt: 120 kg

Salta Royal Baseground Sport (214 X 305 CM) - Anmeldelse

Specifikationer

 • Trampolintype: Nedgravet
 • Form: Firkantet
 • Diameter: 214 x 305 cm

Flere specifikationer: Fjedre – 76 stk; Diameter – 214 x 305 cm; Maks personvægt – 120 kg; 

4.027 kr

Uddybbende anmeldelse af Salta Royal Baseground Sport (214 X 305 CM)

Det er ikke tilfældigt, at ordet ’sport’ indgår i navnet på denne model fra Salta. De firkantede trampoliner er i udgangspunktet rettet mod erfarne trampolinspringere, som gerne vil træne gymnastiske spring, eller er interesserede i konditionstræning og andre typer trampolinøvelser.

Med Salta Royal Baseground Sport får du et hoppeareal på 143 x 231 cm – arealet er altså noget mindre end trampolinens samlede mål, som også rummer ramme og fjedre. 143 x 231 cm er imidlertid rigeligt med plads til at udføre de fleste springøvelser.

Fordelen ved en firkantet trampolin er, at du i højere grad kan styre dine spring og landinger. Til gengæld stiller den firkantede trampolin også større krav til brugeren.

En sportstrampolin for alle

Selvom modellen er oplagt til personer som ønsker en trampolin til den mere seriøse træning, kan Salta Royal Baseground Sport bruges af alle, så længe man tager sine forholdsregler. Det er nemlig muligt at hoppe højere på en firkantet trampolin, ligesom man ikke automatisk trækkes ind mod midten, som man gør på de runde trampoliner.

Ligesom de øvrige trampoliner i Saltas Royal Baseground-serie er sports-udgaven også forsynet med det smarte Air Performance System, som giver mulighed for højere spring.

Læg også mærke til de robuste paneler, som sikrer et stabilt fundament, samt den solide, dobbeltgalvaniserede metalramme. Der medfølger desuden en tyk og fast kantmåtte som pakker ramme og fjedre forsvarligt ind.

Specifikationer:

 • Form: Firkantet
 • Mål: 214×305 cm
 • Fjedre: 76 stk.
 • Maks brugervægt: 120 kg

Hvilken nedgravningstrampolin er bedst?

I artiklen viser vi et udsnit af de bedste havetrampoliner til nedgravning i 2021. Her kan du se testvindere i forskellige kategorier, så du kan vælge den bedste model for dig. Du kan læse mere i selve artiklen.

Hvad koster en nedgravet havetrampolin?

De nedgravede trampoliner findes i mange prisklasser, og er ikke nødvendigvis dyrere end de fritstående modeller. Du skal dog være opmærksom på, at anlægsprisen kan gøre trampolinen dyrere, hvis du ikke selv kan stå for gravearbejdet. De billigste nedgravningstrampoliner koster omkring 3.000 kr. mens de dyreste kan koste op mod 15.000.

Kan alle trampoliner graves ned?

I udgangspunktet kan alle trampoliner graves ned, men der er flere fordele ved at vælge en dedikeret nedgravningstrampolin. For det første skal der graves dybere, hvis en fritstående trampolin med lange ben skal graves ned, og for det andet er det vigtigt at metallet har en dobbelt galvanisering, så den kan modstå den tætte kontakt med den fugtige jord.

Kilder

Med denne artikel ønsker vi at klæde dig godt på, så du kan vælge den bedste og mest optimale trampolin til nedgravning. Til udvælgelsen har vi brugt en række forskellige kilder, som du kan læse om nedenfor:

Pricerunner.dk (24. februar 2021)

Den internationale produkt- og prissammenligningsside Pricerunner laver ikke kun prissammenligninger men tester også produkter indenfor forskellige kategorier. Man kan således få hjælp til at finde de bedste produkter – f.eks. indenfor trampoliner. Den seneste trampolintest stammer fra 24. februar 2021.

Testfakta.se (12. juli 2008)

Testfakta.se er en svensk side, som tester forskellige produkter. Deres trampolintest fokuserer primært på sikkerhed, som jo er et uhyre vigtigt emne, når det gælder trampoliner. Selvom testen ikke er helt ny, er mange af de testede modeller fortsat at finde på markedet.

REA hos SVT (30. november 2011)

Trampolintesten fra forbrugerprogrammet REA på Sveriges Television (SVT) er også værd at kigge nærmere på. Her er der både blevet kigget på brugervenlighed, sikkerhed og den generelle oplevelse.